کلینیک درد چیست ؟
صفحه اصلی / مطالب و مقالات / مطالب مرتبط با پا و زانو / رهایی از درد سیاتیک با روشهای غیر جراحی متخصصان درد

رهایی از درد سیاتیک با روشهای غیر جراحی متخصصان درد

درد سیاتیک دردی است که از کمر ، به باسن ، پشت ران و پشت و یا خارج ساق پا احساس می شود . درد در مسیر عصب سیاتیک به وجود می آید . عصب سیاتیک بزرگترین عصب بدن انسان است . این عصب در داخل باسن و در پشت ران درست در خط وسط سیر می‌ کند و به زانو می رسد . معمولا درد سیاتیک یک طرفه است ، اما می تواند دو طرفه نیز باشد . درد می تواند به صورت ناگهانی ایجاد شده یا به تدریج و با گذشت زمان افزایش پیدا کند .

روشهای غیرجراحی متعددی در کلینیک درد دکتر بنفشه ولییان برای درمان درد عصب سیاتیک به دردمندان گرامی پیشنهاد میشود. شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این روشها و همچنین چگونگی انجام آنها از طریق تماس با شماره تلفن های 22896224 - 021 | 22896225 - 021 | 09029266688 اقدام فرمایید.

علائم سیاتیک

رهایی از درد سیاتیک

علل ابتلا به سیاتیک

علت درد عصب سیاتیک به نوع شغل یا سبک زندگی افراد و عادات روزمره آنها بستگی دارد . برخی از علل ایجاد کننده درد عصب در سیاتیک عبارت است از :

  1. فتق و پارگی دیسک : پارگی و بیرون زدگی دیسک باعث می شود که به ریشه های اعصاب نخاعی فشار وارد شده و درد به وجود می آید . شایع ترین علت درد سیاتیک پارگی یا فتق دیسک L4-L5 و L5-S1 است .
  2. تنگی کانال نخاعی : شرایطی که در آن کانال نخاعی تنگ شده و به اعصاب نخاعی فشار وارد می شود .
  3. سندرم پیریفورمیس : این سندروم زمانی رخ می‌ دهد که عضله پیریفورمیس به عصب سیاتیک فشار وارد می‌ کند . شیوع این بیماری اغلب در زنان بیشتر از مردان است .
  4. اسپوندیلو لیستز : اسپوندیلو لیستز یا به اصطلاح لغزش مهره ، هنگامی رخ می‌ دهد که یک مهره در ستون فقرات به سمت مهره زیرین حرکت کرده است . این جا‌به‌‌جایی سبب فشرده شدن سیاتیک می‌ شود .
  5. خار استخوان : این عارضه نوعی رشد استخوانی اضافی در مهره‌ های کمر است که سبب فشرده‌ سازی سیاتیک می‌ شود .
  6. تومورهای ستون مهره ها : عفونت های ستون مهره ها ، تومور های داخل لگن و تومور های خود عصب سیاتیک

درمان سیاتیک

  1. ورزش درمانی : تمرینات ورزشی از مهم ترین اقدامات برای کاهش درد عصب سیاتیک می باشند . تمرینات کششی و مراقبت های خاص مفصل کمر و لگن ، به بهبود تحرک و خارج شدن از گیر افتادگی عصب سیاتیک و افزایش انعطاف مفصل کمر و لگن کمک می کند .
  2. فیزیوتراپی : متخصص فیزیوتراپ با اقداماتی نظیر گرم کردن ، تحریک الکتریکی ، استفاده از میدان های الکتریکی ، کشش و دیگر تمهیدات ، می تواند درد بیمار را کاهش دهد .
  3. طب سوزنی : تقریبا 90 درصد بیماران سیاتیک حتی در موارد مزمن ، می توانند درد خود را با کمک طب سوزنی الکتریکی و بدون عارضه درمان کنند . در جدید ترین تحقیقات ، ترکیب طب سوزنی الکتریکی و لیزر پرتوان و ورزش به عنوان بهترین درمان غیر جراحی دیسک و سیاتیک مطرح شده است .
  4. بلوک عصبی : بلوک‌ های عصبی به ایجاد هرگونه وقفه عمدی در حرکت پیام عصبی در طول عصب گفته می‌شود که معمولا در راستای کاهش درد انجام می‌ شود .
  5. عمل جراحی : اگر بعد از سه ماه درمان منظم ، درد همچنان ادامه داشته باشد ، ممکن است نیاز به عمل جراحی داشته باشید . به یاد داشته باشید که جراحی دیسک کمر موجب درمان قطعی نمی شود و هدف از انجام آن فقط از بین بردن درد تیر کشنده اندام تحتانی است .

درمان سیاتیک در خانه

در کلینیکهای درد، روشهای کم تهاجمی و اثرگذار برای درمان دردهای ناشی از فتق دیسک کمر و گردن اجرا می‌شود. از جمله این روشها می‌توان به تزریقات دیسک کمر و درمان لیزری دیسک اشاره کرد. لازم به ذکر است در کلینیک درمان درد دکتر بنفشه ولییان، عمل های لیزری دیسک کمر و گردن با نتایجی رضایت بخش انجام می‌پذیرد. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های 22896224 - 021 | 22896225 - 021 | 09029266688 تماس حاصل فرمایید.


آدرس مطب : تهران ، خیابان مطهری ، خیابان فجر ، کوچه مدائن ، پلاک 20 ، ساختمان پزشکان ماهان ، طبقه 5
تلفن : 22896224 | 22896225 | 09029266688